| Ena Popov Dobrodošli na fan forum Ene Popov.Molim vas da se potrudite i budete aktivni. |
|
| Leksikon | |
| | Autor | Poruka |
---|
mrgud Admin
Broj komentara : 99 Age : 32 Registration date : 2007-08-02
| Naslov komentara: Leksikon Sun Aug 12, 2007 2:46 am | |
| U ovoj temi ćete odgovarati na postavljena pitanja...
Nick i značenje Pravo ime Godina rođenja Horoskopski znak Bračno stanje Najveća mana Najveća vrlina Boja Godišnje doba Grad Cvijet Kućni ljubimac Parfem Auto iz snova U kom biste historijskom vremenu voljeli da živite Hobi Domaći pjevač Strani pjevač Domaća pjevačica Strana pjevačica Domaća grupa Strana grupa Favorit ZG '07 Glumac Glumica Film Najznačajniji naučni pronalazak Neostvarena želja Najveći strah Sport Sretan broj Omiljeni fudbaler Omiljeni fudbalski klub Životni moto Vaša slika(ako želite) | |
| | | mrgud Admin
Broj komentara : 99 Age : 32 Registration date : 2007-08-02
| Naslov komentara: Re: Leksikon Sun Aug 12, 2007 2:48 am | |
| Nick i značenje-mrgud-to mi je prvo palo na pamet Pravo ime-Alem Godina rođenja-1992 Horoskopski znak-Lav Bračno stanje-U vezi Najveća mana-Neka drugi govore o tome Najveća vrlina-Imam ih mnogo-druželjubivost, vrijedan sam Boja-Plava Godišnje doba-Ljeto Grad-Pariz Cvijet-Ruža Kućni ljubimac-nemam Parfem-Hermes, Dior Auto iz snova-BMW Z3 U kom biste historijskom vremenu voljeli da živite-U ovom u kojem i danas živim Hobi-Fudbal Domaći pjevač-Milan Dinčič DINČA Strani pjevač-George Michael, Robbie Williams Domaća pjevačica-Rada, Ceca, Milica, Ana Kokić.... Strana pjevačica-Mariah Carey, Madona Domaća grupa-No name Favorit ZG '07-DINČA-jedan, jedini... Strana grupa-Beatles Glumac-Eddie Murphy, Chuck Norris... Glumica-Angelina Jolie, Pamela Anderson Film –Taxi, Petak 13, Predsednikov čovjek Najznačajniji naučni pronalazak-Mobitel, kompjuter Neostvarena želja-Da igram u Engleskoj ligi (ARSENALU, man.utd, liverpulu) Najveći strah-Od zmija Sport-Nogomet Sretan broj-8.8 Omiljeni fudbaler-Cristiano Ronaldo Omiljeni fudbalski klub-Arsenal Životni moto-Živi svaki dan kao da je posljednji i što te ne ubije samo te ojača | |
| | | boby_bosna
Broj komentara : 41 Registration date : 2007-08-07
| Naslov komentara: Re: Leksikon Sun Aug 12, 2007 5:10 am | |
| Nick i značenje:Boby....tako me svi zovu Pravo ime:Amel Godina rođenja:'90 Horoskopski znak:Rak Bračno stanje:Uskoro se ženim....hehehe Najveća mana:Brzopletnost Najveća vrlina:Razumjevanje Boja:svjetlo plava Godišnje doba:Ljeto i proljeće Grad:Kruševac Cvijet:Ljiljan Kućni ljubimac:Brat Alem i rođak Samir hehe Parfem:volim sve parfeme Auto iz snova:za mene još ne postoji takvo U kom biste historijskom vremenu voljeli da živite:U ovom Hobi:Muzika,pjevanje tačnije kreštanje.... Domaći pjevač:Gojko Vujić Strani pjevač:// Domaća pjevačica:Milica Todorović,Slavica Ćukteraš i Ceca Strana pjevačica:// Domaća grupa:Funky G Strana grupa://Favorit ZG '07:Radmila Manojlović Glumac:Collin Farel Glumica:volim sve glumice Film:Vulkan Najznačajniji naučni pronalazak:mobitel(bez njega ne bih mogao da živim) i internet....kao i cd Neostvarena želja:Da budem političar...možda se i ostvari Najveći strah:Od samog sebe i zmija Sport:Odbojka Sretan broj:1.....često se nađe u dnevniku u školi Omiljeni fudbaler:Michael Ballack Omiljeni fudbalski klub:Chelsea Životni moto:Jedan je život,proživi ga što bolje Vaša slika(ako želite).ne,hvala.. | |
| | | Tyanaaa
Broj komentara : 44 Age : 34 Registration date : 2007-08-06
| Naslov komentara: Re: Leksikon Sun Aug 12, 2007 8:23 pm | |
| Nick i značenje: Tyanaaa, pa sta ja znam! Pravo ime: TijanaGodina rođenja: 1990Horoskopski znak: DevicaBračno stanje: Uskoro imam vencanjeNajveća mana: Imam ih mnogo!..Najveća vrlina: Kazite vi..Boja: CrvenaGodišnje doba: Leto i zimaGrad: Vlissingen, HolandijaCvijet: Orhidej (od boby-a )Kućni ljubimac: xParfem: Armani, ChanelAuto iz snova: Pa neznam, neki AUDIU kom biste historijskom vremenu voljeli da živite: U ovomHobi: Svasta, obozavam da kuvam..Domaći pjevač: STEVAN ANDJELKOVIC!, Zdravko Colic, Dinca Strani pjevač: Ima ih puno..Domaća pjevačica: Tanja Savic, Milica Todorovic, Ceca i Dragana MirkovicStrana pjevačica: Rihanna, Avril Lavigne, Christina AguileraDomaća grupa: Funky GStrana grupa: Panic! At the Disco, Fall Ouy Boy (sve rock/punk grupe)Favorit ZG '07: DincaGlumac: Zac Efron, Johnny Depp, Stevan Glumica: Cameron Diaz, Whoopi Goldberg, Nicole Kidman, Julia Roberts, Milica Film: SAW l, ll i lllNajznačajniji naučni pronalazak: iPod, ComputerNeostvarena želja: ..Nemam..Najveći strah: Od pauci.. Sport: Soccer, Rugby i AthleticsSretan broj: 18Omiljeni fudbaler: Rafael Ferdinand van der Vaart (Netherlands)Omiljeni fudbalski klub: ..Nemam..Životni moto: Cini dobro, i dobro ce da ti se vratiVaša slika(ako želite): Ne | |
| | | mirna
Broj komentara : 65 Age : 31 Location : split Registration date : 2007-08-07
| Naslov komentara: Re: Leksikon Mon Aug 13, 2007 7:25 pm | |
| Nick i značenje:mirnA,moje ime Pravo ime:mirna Godina rođenja:1993 Horoskopski znak: ovan/petai Bračno stanje:eheh...udajem se Najveća mana:aaaaaaaaa neznam Najveća vrlina:bla bla bla Boja:crvena Godišnje doba:prolece Grad:split,beograd Cvijet:ruza Kućni ljubimac:nemam Parfem:lacoste or puma Auto iz snova:aaa neznam U kom biste historijskom vremenu voljeli da živite:nijednom sad je bas super Hobi.nemam Domaći pjevač:stevan...zdravko... Strani pjevač50cent,eminem,... Domaća pjevačica;ceca milica,tanja,ena.. Strana pjevačica:rihanna,beyonce,j.lo,... Domaća grupa:nema te Strana grupa.linkin park..rhcp,... Favorit ZG '07:dinca i dule Glumac;stevan a.,.... Glumica.milica t. Film titanik Najznačajniji naučni pronalazak:??? Neostvarena želja:punoooo njih(npr da se prijavim na ZG9 Najveći strah:bojim se sudbne Sport:nogomet i kosarka odbojka Sretan broj.e nema ga bar po meni Omiljeni fudbaler:aaaa eh nema ga Omiljeni fudbalski klub:hajduk Životni moto:cini dobro i nadaj se losem vasa slika.imas ju..heh | |
| | | Sponsored content
| Naslov komentara: Re: Leksikon | |
| |
| | | | Leksikon | |
|
| Permissions in this forum: | Ne možete odgovoriti na teme ili komentare u ovom forumu
| |
| |
| |
|